Antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op om jouw vraag te stellen.
Etherische olie (of essentiële olie) is een extract, afkomstig van bloemen, wortels, schil, schors of bloemblaadjes van een plant.
Je kunt de olie op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld: in een diffuser, verdund op de huid, voor massages en in bad. Meer informatie hierover kun je op deze pagina vinden. Ook delen we unieke gebruikstips via onze nieuwsbrief, hiervoor kun je je kosteloos inschrijven onderaan op de website.
We raden af om etherische oliën onverdund op de huid te gebruiken. Op deze pagina vind je meer informatie over het verdunnen van etherische olie en hoe je dit kan doen.
Nee, inwendig gebruik wordt sterk afgeraden. Door de hoge concentratie kunnen etherische oliën irritaties veroorzaken en schade aanbrengen in de maag en aan slijmvliezen.
Etherische olie is een puur extract van een plant, geurolie is gemixt met andere chemicaliën en heeft geen therapeutische werking.
Ongeveer 200-240 druppels, afhankelijk van de dikte van de olie.
We raden af om etherische olie op de huid te gebruiken voor baby’s tot 12 maanden oud.
Om de kwaliteit te behouden bewaart u de olie in een donker flesje op een koele, droge plek, met de dop stevig vast.
  • Onze oliebronnen worden al ruim 20 jaar geselecteerd op basis van strenge kwaliteitseisen
  • De kwaliteit van iedere partij olie wordt grondig op gecontroleerd voordat ze bij ons in de schappen liggen
  • We bewaren onze olie in flesjes van donker glas en in de beste omstandigheden om het hoge kwaliteitsniveau te behouden
  • You have successfully subscribed!