Kokosnoot Basisolie Gefractioneerd

€12,99
Kies inhoud: *

Cijfer 9.2

Beoordeeld met een 9.2 door klanten op Webwinkelkeur

Gratis verzending

Gratis verzending vanaf €35,-
in Nederland en België

Levertijd in NL

Voor 12:00 besteld, morgen in huis binnen heel Nederland

Levertijd in BE

Levering naar België 2-3 werkdagen met track & trace

Kokosnootolie is een van de meest veelzijdige oliën, vooral op het gebied van beauty. De olie bevat een goede mix aan antioxidanten, vitaminen en mineralen die in staat zijn om je huid en haar te voeden. Dit volledig natuurlijke product mag dus niet aan je verzorgingsroutine ontbreken.

  • Kokosolie werkt hydraterend en antibacterieel
  • Het is een veelzijdig verzorgingsproduct
  • De olie trekt snel in je huid
  • Je hebt weinig product nodig voor veel resultaat

Waar gebruik je kokosolie voor?

Je gebruikt de olie op allerlei manieren. Zo is het een geschikte moisturizer voor je gezicht, handen en lichaam. Kokosolie hydrateert je huid en houdt hem zacht, maar heeft ook een antibacteriële werking. Dat maakt het een goed hulpmiddel tegen acne en mee-eters. Daarnaast is het een goede conditioner voor je haar. Gebruik de olie eens per week als een voedend masker voor zachte lokken en een gezonde hoofdhuid. Scheer of epileer je je benen? Breng dan eerst wat kokosnootolie aan. Zo bescherm je je huid tegen irritaties en zorg je er meteen voor dat je benen zijdezacht aanvoelen.

Hoe gebruik je kokosnootolie?

Wanneer je kokosnootolie koopt, zal je merken dat deze olie niet vloeibaar is. Op kamertemperatuur is de olie wit en gestold. Wil je de olie gebruiken? Neem dan een beetje van de olie in je handen en wrijf deze tegen elkaar. Hierdoor ontstaat er een beetje hitte waarmee je de olie verwarmt, zodat deze zacht en vloeibaar wordt. Vervolgens kan je de kokosnootolie gebruiken zoals je wilt: breng hem aan op je huid, verdeel de olie over je haren of meng de kokosolie met andere ingrediënten om een natuurlijk masker te maken.

Let op: Niet voor inwendig gebruik, je mag het product dus niet consumeren.

Lees wat onze klanten vinden

Gebaseerd op 2 reviews Schrijf een review

Wat is gefractioneerde kokosolie?

Gefractioneerde kokosolie wordt op een andere manier gewonnen dan gewone kokosolie. De olie wordt namelijk gedestilleerd. Dat betekent dat de olie enorm verhit wordt, waarna het weer langzaam maar zeker afkoelt. Kokosolie bevat allerlei soorten vetten, die allemaal op een andere temperatuur stollen. Hierdoor is het mogelijk om tijdens het afkoelproces bepaalde vetten uit de olie te halen. Dit wordt vooral gedaan met laurinezuur. Het is dit zuur dat ervoor zorgt dat normale kokosolie op hoge temperaturen stolt, waardoor het minder makkelijk te gebruiken is. Haal je laurinezuur weg? Dan heb je gefractioneerde kokosolie.

Het grote voordeel van gefractioneerde kokosolie is dat deze olie vloeibaar is. Dat maakt het makkelijker in gebruik dan gewone kokosolie, die stolt op kamertemperatuur. Tegelijkertijd is gefractioneerde kokosolie een perfecte keuze voor iedereen die de voordelen van kokosolie wil ontdekken, maar die niet van een sterke kokosgeur houdt. De olie ruikt namelijk een stuk minder sterk, wat het een milde en subtiele basisolie maakt.

Hulp nodig? Vraag het een expert
You have successfully subscribed!